Tillbaka till jobbet

I morgon är det äntligen dags att börja jobba igen efter hela sommaren hemma med semester, vab och föräldraledighet. Hur mår vi?

Jag mår sådär, tror min sjukdom strular lite då jag börjar få tillbaka gamla symtom, inte tagit prov sedan i april så borde ringa och åka dit och göra ett tror jag.

Amanda mår ganska bra, dock är rutinerna inte som dom ska efter sommarlovet, men de börjas med strikt nu igen så vi får en fungerande vardag. Hon är väldigt socialt isolerad, vägrar gå ut, åka med någonstans, träffa folk och prata med människor är de värsta hon vet, spelar ingen roll om de är en släkting, för hon känner knappt d0m ändå enligt henne, man känner bara dom man träffar ofta enligt Amanda. Att åka ner till Småland sist gick ganska bra ändå, trots protester innan vi kom iväg så verkade hon ändå ha kul hos Morfar. Frågar man henne så är han okej för han glor inte och pratar knappt *haha*

Fasar lite inför Torsdagen när skolan drar igång, nya lärare, nytt klassrum, nya tider, lektioner, annan plats i bamba, ny ingång, nytt ställe hänga jackan på osv. Men vi ska dit och checka in allt på onsdag en gång till så förhoppningsvis går det bra. Men vet att det kommer bli ett helvete här hemma, i skolan håller hon masken för de mesta och alla intryck får jag i utbrott ist när hon kommer hem. Hon sover iaf på natten nu mer, fick melatonin för att sova på, första 3 dagarna funkade den super sen slutade den fungera, men efter en doshöjning så somnar hon på 40 min ist för 5 timmar som de tog innan och sover oftast hela nätterna.

Matilda mår bra, hon har haft några EP i sommar men efter doshöjning av Trileptal så slog vi bort anfallen för den här gången. Nu har vi fått en fast läkare igen på Neurologen och de känns så skönt att få ha samma hela tiden. Hon har haft en fruktansvärd hosta i flera veckor så vi har fuskat en hel del med hennes lapp hon ska ha för höger öga. (pga att ögonen runnit så har de inte funkat för den lossnar) så återbesöket till ögon blir nog inte med de resultatet dom hoppas de ska vara. Hon trivs iaf i sina glasögonen, och hon har varit så duktig, första dagen åkte dom på och av, sen dag 2 har hon haft dom hela tiden nästan, hon ser upp till Wilmer som har glasögon 😀 För han är sååå coool ska ni veta och hon ska minsann gfta sig med honom, för han är så söt och snygg *hihi* gulligt är det. Wilmer är dock inte lika impad på dessa planer men de spelar ingen roll, Wilmers mamma får hålla fast honom för dom ska gifta sig säger Matilda.

Nej nu ska jag avsluta detta blogginlägg, får se om de fungerar att ladda upp, alla andra jag skrivit har inte gått att ladda upp så ska bli spännande. Vi hörs 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.