Ta livet av dig

1.Ta livet av dig, så slipper dina barn ha en sådan mamma som dig.

2.Du dödade Kevin för du ville inte ha honom.

3.Jag ska anmäla dig till socialen så dom tar dina barn för du håller dom inlåsta i din lägenhet som ett fängelse.

4.Dina barn är sjuka för du fått dom med en Mongolid.

5.Du är en hora.

6.akta Dej så ingen våltar dej när du går till jobbet  . Men det  behöver dom väl inte. För du lägger upp dej utan problem ha ha din lilla hora

Kärleksförklaring från min biologiska mamma,så jävla härlig är hon.

Svar på nr 1: Jag har ingen som helst aning om hur man är en perfekt mamma, men jag har iaf lärt mig att jag inte ska göra som du gjorde. Och jag är verkligen inte perfekt, de finns ingen förälder som är, men jag älskar mina barn över allt annat och att lämna dom är de sista jag skulle göra, till skillnad från dig så skulle jag kämpa till jag stupar för mina barn oavsett vad!

Svar på nr 2: Nej det gjorde jag inte, obduktionen visade att han dog av psd (plötslig spädbarnsdöd), jag skuldbela mig själv många år men jag har med åren insett att jag inte skulle kunna göra de annorlunda. 

Svar på nr 3: varsågod, anmäl, jag har redan kontakt med Soc, vi sökte dit själva för att få hjälp att få ut Amanda så hon inte blir totalt socialt isolerad,vet du va deras svar var? Nej hon spelar online spel med andra,då är man social, och inte socialt isolerad 🙂

Svar på nr 4: Så du menar att mina barns pappa är Mongolid? Njae, han har jävligt mycket mer IQ än dig och vet hur man ska bete sig i livet, och autism och epilepsi är ingen Mongolid sjukdom, men jag antar att du räknar med dig själv och din sambo under den kategorin också eftersom din sambo har epilepsi och du har haft det större delen av ditt liv.

Svar på nr 5: jag vet,lik mamma men söt ändå 🙂

Svar på nr 6: tillåt mig att skratta hahaha, ja för fan, om de kommer någon så gör jag som min mamma lägger upp benen direkt, allvarligt talat, du är riktigt jävla sjuk, tack för att du lämnade mig i min spjälsäng och stack så pappa fick hämta mig timmar/dagar senare och ta hand om mig, tack verkligen tack för du lät mig slippa växa upp med dig ❤

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.