Uppdatering

Ja de har kommit efterfrågningar om det så nu när jag har lite tid så fixar jag väl ett 😉

Matilda är nu 5 veckor gammal, tiden rasar iväg.. Växer gör hon också, storlek 62 gäller redan, Amanda hade 56 i 3 mån 😉 de är skillnad på dom.

Amanda har börjar skolan, första dagen var jobbig för henne, hon hade varit ledsen hela dagen och vägrade äta i BAMBA ( översättning för smålänningar detta är skolmatsalen, de heter tydligen så här, och nu när jag bor här får jag vänja mig vid det )
När hon kom hem från skolan var hon trött, skakig och hade ont i huvudet. Dag 2 gick bättre, dag 3 ännu bättre och dag 4 idag gick bra den med, hade låst in sig på toaletten dock och fått panik när dörren inte gått att öppna, men hennes fröken hjälpte henne ut. Så nu lär de dröja ännu längre innan hon försöker sig på ett toa besök igen ( hon vill inte gå i skolan, tror de handlar om rädslan att ramla, men hon vill inte ha hjälp heller )

10 september är det dags för EEG på hjärnan igen, sen 10 oktober till ögondoktorn, så nu inväntas magnetröntgen tiden. Jag hoppas dom hittar någonting snart, de är jobbigt och inte veta om de är bestående eller om de finns behandling.
Häromdagen var det läskigt, Amanda satt på golvet och lekte, helt plötsligt ställer hon sig upp och tittar på mig och så försvinner ögonen så enbart ögonvitorna var framme och så sa de duns, och så börja hon gråta av smällen och var helt normal efteråt.. :-/

Det konstigaste är att det bara kom helt plötsligt, i början var det bara balansen och att styra ögonen åt vänster, nu är det balansen, huvudvärk, skakiga ben och så är talet påverkat, plus att hon är i sin egen värld, svårt att få kontakt direkt när hon hållt igång några timmar.. Blicken mot vänster klarar hon däremot nu. Det är en gåta, läkaren hon fått nu är specialist på neurologi och har forskat och arbetat hela sitt liv och hon vet inte heller vad det är, när de inte är något i hjärnan eller kroppen borde de ha med reflexer och känsel, men de är också utan anmärkning. Får se om de blivit någon förändring på hjärnan den 10 september eller om de visar något med synen eller magnetröntgen..

Vill bara ha ett svar, en lösning, eller orsak..

Nu ska jag joina Michael i soffan. Skönt att ha han hemma 2 veckor till, 10 veckor har han varit hemma nu, helt underbart :-), sen tar han pappaledigt 1 februari till 1 september, så han slipper jobba allt för länge 😉

Ha de så hörs vi. PoK

20130822-222811.jpg

20130822-222827.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.