Tillväxtultraljud nr 3

Gjordes igår, lillasyster beräknas väga 1979 gram, en avvikelse på -1% hela 29 gram för lite = ingenting som är farligt 😉

Hon ligger med rumpan ner och benen uppe vid huvudet och leker med tårna, en riktig akrobat är det. Ska tillbaka om 4 veckor för ett tillväxt till i vecka 36 och så planera eventuell övergång m.m.

Pratade om igångsättning och alla risker om jag inte är mogen, de är ju också risker man inte vill ta, så på bf dagen om inget hänt innan så får jag tid till läkaren för vidare bedömning. Känns tryggt, annars ska de ljugas om allt möjligt för att få kolla så allt är ok var dag på övertid tills hon är ute. Jag hoppas att jag slipper gå över men de förvånar mig inte om jag behöver gå över tiden 😉

Bara för de andra kommit tidigare betyder de inte att lillasyster kommer tidigare 🙂

I morgon blir de en mys dag hemma med min sjukling Amanda, ögoninflammation och feber, stackarn.. Hon drabbas av allt den stackarn.. Men snart är de över med dagis tider, och lång ledigt hemma i 8 veckor innan skolan börjar i slutet av augusti, Michael blir hemma ännu längre, hela juli hela augusti och 1 vecka september 🙂 Känns skönt och bra.

På återseende // Mrs Dark

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.