Tillbaka till rutinerna

Ja denna veckan gällde det. Michael har börjat jobba och jag sköter lämning o hämtning själv i skolan med Amanda. Känns lyxigt att kunna vara hemma 1 år till o ge barnen mer hemma tid. Men har faktiskt ett starkt sug av att börja jobba. Sitter o tittar efter några roliga arbeten då o då. En 50% tjänst hade varit en dröm, kunna va hemma längre 🙂 Eller nattjobb. Saknar de otroligt mycket. Passade mig utmärkt. Även om man är sjukt trött o slut efter en natts arbete så kommer man snabbt in i det.

Matilda sover just nu så jag passade på att starta datorn för första gången på evigheter, sitter mest med mobilen o surfar men datorn är klart bäst ändå .

Amanda går ju i 1.a klass nu, och hon trivs verkligen. Hennes skola hade man hört så mycket ont om innan men den är faktiskt riktigt bra. Hon har kompisar och hon vill verkligen gå dit. Igår skulle hon få sin första läxa men hennes fröken hade glömt den så den kommer idag, den ska hon göra direkt har hon sagt. Amanda sa:  De är ju bara matte ändå hur lätt som helst. Hon har sin pappas matte huvud, de är inte min starka sida 😛

I lördags var vi nere i Småland och hälsade på lite släktingar <3

Först var vi hemma hos min Ninni (min syster) och fick med oss 3 STORA säckar med kläder till Amanda. Hon har kläder för flera år framöver nu. Tusen tack igen Ninni. Amanda älskar allt förutom en grön tröja för de är en pojkfärg *haha*

Sen åkte vi hem till min kära kusin Bittans dotter Lina o träffade både moster kusiner och sysslingar 🙂 Och så  blev jag av med Matildas teutonia vagn, sålde den till min kusins barn som ska få bebis snart 🙂

Så nu har jag bara 2 vagnar kvar, varav en ska skänkas bort. Sen är det bara min älskade Urban Jungle kvar *love love love* Att jag inte köpt en sådan innan, den är hur smidig och hur snygg som helst. Ska dock köpa en ny sittdel o sufflett i annan färg så jag kan förnya mig lite 😛 Så slipper Michael mer vagnar 😉

 

Matilda är fortfarande anfallsfri *peppar peppar* och de känns helt underbart!! Hon har även blivit stabilare i vänster ben så troligtvis kommer de rätta till sig. Vi ska tillbaka till neurologen i November så vi får se va dom säger då. I december blir de sista dosen av fenemalen sen har vi bara keppran kvar, men den ska hon äta i minst 2 år o vara anfallsfri under tiden innan dom trappar ur den. Sen kan hon bli friskförklarad!! Vilket vi hoppas på. Hon utvecklas mer o mer, äntigen har hon börjat säga lite mer ord, hon ligger ju efter i utvecklingen så man kan inte jämnföra henne med friska barn i hennes ålder, men hon är snart ikapp 🙂

 

Nej nu ska jag smita ut o va onyttig :-X

 

Höres tjingeling!

 

.....

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.