Tiden rusar

iväg, jag hinner knappt med, om 41 dagar är beräknat datum att födas. 41!! hur sjukt är inte det? Tycker alla gravida klagar på hur sakta tiden går, jag tycker den susar fram 😉

Nästa vecka jobbar jag mina 3 sista arbetspass sen är är det semester och mammaledighet som gäller fram till sista Januari 2014, sen får vi se vad jag gör, oavsett om jag får jobb eller inte så ska Michael vara hemma till augusti 2014.

Jag har massa saker kvar att fixa och inhandla. Men jag väntar, men veckorna tickar, gaaah! Spjälsäng, vagn och bilstol är iaf fixat 😛 Och så lite kläder, men de behövs fyllas på, har rotat igenom alla lådor med Amandas men allt från 50-68 är borta, de är dom kartongerna som blev stulna med andra ord 🙁 Så de behövs fyllas på med kläder, men klarar mig ett tag, tvillingarnas blåa body blir perfekt på en flicka även om det är blått 😉 Kan ändå inget handla fören om 1 månad. Om nu försäkringskassan godkänner min sjukskrivning..

Dom har 30 dagars handläggning, men min kära chef har inte sjukanmält mig -.- så först nu är det 30 dagars handläggningstid, för nu är det anmält.. Drygt! Men fick iaf 7000 i lön, wihooo!! 😉

På fredag görs som sagt min sista dag, först bm besök, sen avslutningssamtal med chefen och sen jobba mina sista timmar sen är det slut, borta finito -.-, känns lite hemskt, men ska bli jävligt skönt att slippa gå dom där jävla promenaderna i arbetet, de dödar både rygg, fogar och fötter!

Den 17 Juni är det ultraljud igen, och då hoppas jag att hon lagt sig åt rätt håll, annars bryter jag ihop! Fy fy fy, vändningsförsök? njaeaeaeaeee… Kejsarsnitt då? i helvete heller!! Hjälp säger jag, va fan gör jag då? jag vägrar kejsarsnitt i den mån jag kan, och om de MÅSTE göras ska jag sövas, och vakna när allt är över, jag vägrar ligga med ett skynke och känna hur dom sprättar upp min buk och gräver, fy fan va äckligt!! Märks att det är min största fasa va? Så snälla karate sparkaren, om du gör som mamma säger och lägger dig med huvudet neråt ska du få jävlas hur mycket du vill med mig på nätterna när du kommit 😉 *hoppas de funkar*

Vändningsförsök fungerar 50% av ggr, men gör ont och är mycket obehagligt, det är 50% chans att det misslyckas också, och de är risker för barnet kan börja må dåligt vilket kan sluta i akut kejsarsnitt. Jag har läst på, lite för mycket kanske, dom kan glömma vändningsförsök också. Ska hon ligga med rumpan ner hoppas jag hon ligger bra till med benen så får hon komma med rumpan först, de är inget som avskräcker mig, födde ju Robin i säte. Men de beror på var benen ligger isf. Jaja nog tjatat om min oro.

 

Nu ska jag plocka lite till Michael och Amanda kommer med käket 🙂

 

// Mrs Dark

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tiden rusar

 1. Maria skriver:

  Stulet? 😮

  • Mrs Dark skriver:

   Ja, vi hade ju inbrott i förrådet för 2 år sedan 2 ggr, men trodde de va större kläderna som var borta men de va alla små kläder, några små enstaka plagg har vi hittat men inte de kartongerna med allt annat 🙁 lite surt men så är det!

 2. Emmelie skriver:

  Jag & Magnus har köpt lite kläder!
  Får se när vi hinner förbi med dom 🙂

Kommentarer är stängda.