Sommarlov

Ja nu har Amanda sommarlov. Idag arbetar Michael sista dagen sen väntas 8 veckors semester med min andra hälft och våra fina ungar. Ska bli skönt!

Amanda är något rastlös, hennes vänner från skolan kan inte leka. Då dom är utomlands osv. Men nästa vecka ska hon iväg en heldag med Michael till Liseberg. En pappa och dotter dag som hon längtar till. Vi funderar på att dra till skara sommarland i sommar också, men vi får se.

På onsdag nästa vecka ska vi till doktorn igen för uppföljning med Matildas epilepsi. Hon har i princip varit helt krampfri sen 23 maj. 1 dag glömde vi medicinen när vi åkte på Michaels brors kalas och då kom små kramper när vi satt och åt. Men de vet vi ju nu va de berodde på. Så peppar peppar….. så har de hållt sig lungt nu. Hoppas att de fortsätter så här nu..

Vi ser iaf framsteg. Innan va hon en trött tjej som inte gjorde många framsteg. Nu går hon längs med saker, klättrar, börjat säga ord, fråga om saker ( pekar och säger där titta), klappa händerna och härma oss. Och de bästa, hon har börjat äta MAT och är inte alls lika trött och irriterad längre.   Att hjärnan fått vila har gjort nytta. Äntligen har vi hittat en medicin som verkar fungera. 

Jag är sjukt nöjd med läkaren vi fått till Matilda, de är en läkare som lyssnar och verkligen tar sig tid. Hon har ringt 1 gång i veckan nästan sen januari, hin ringer t.o.m hemifrån om jon lovat att ringa. Helt underbar!

Vi hörs snart igen, jag ska ta mig tid att blogga mer nu. Har liksom inte prioriterat att blogga när allt varit som de varit. De har varit många motgångar i våra liv dessa snart 11 år vi hängt ihop. Men de har bara gjort oss starkare tillsammans. Att ha roligt tillsammans är a och o i ett förhållande.  Och de finns nog ingen som kan få mig att skratta som Michael kan. Vi har jäkligt skoj tillsammans kan jag säga. ♡♡

Nej nu ska jag plocka ur diskmaskinen.  Hej då

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.