Snart är det semester

i 17 hela dagar! Efterlängtad ledighet..

 

På måndag har jag möte med min chef, ska prata löner och mammaledighet. Fick ju äntligen tummen ur och sa till henne. 😉

I morgon går vi in i vecka 25, och nu är det drygt, veckorna går så sakta! Och oron är stor. 16 april är det tillväxt ultraljud med överläkaren på spec mvc. Och då ska jag disskutera förlossningen. För den är jag rädd för. Inte själva föda grejen, det har jag klarat galant med både Amanda och tvillingarna, men va som kan hända, gå över tiden, bli igångsatt, alla risker, allt det där som KAN hända, det betyder verkligen inte att de SKA hända, men Det KAN hända, och det har hänt mig, det har hänt andra.

Jag har under dessa år läst, hört och sett andra familjer som drabbats av död i magen t.ex. Och de är betydligt fler som dött pga, igångsättning, eller framförallt gå över tiden. De finns inte på min lista, kejsarsnitt? Ja de är ett altenativ, men de är inget jag VILL heller, jag vill föda naturligt, normalt, inte ligga med uppsprättad buk och ha massa sår och äckel. Jag vill kunna komma hem leva och lyfta som man får efter en naturlig förlossning. Men att gå över tiden kommer inte på fråga, bli igångsatt är en risk, kejsarsnitt är något jag helst absolute inte vill, men vad finns de för altenativ?

 

Ska börja att disskutera med barnmorskan redan den 28 mars då jag ska dit för och lyssna på lillasyster och ta prover m.m, blir väl magmätning också. Sen får vi se om vågen visar upp eller ner. Hittils har den visat 7 ner och sen 1 upp! Jag tänker iaf inte gå upp som med tvillingarna 😉 De va katastrof!!

 

Nu är de dags att grejja, vi hörs när vi hörs och syns när vi syns // Mrs Dark

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.