Nerver

Med nerverna mer på utsidan kroppen än insidan så vet jag att jag snart går till en affär och inhandlar ett paket nikotin pinnar och en tändare. Jag har aldrig tidigare varit gravid så här länge. Jag är rädd att gå över tiden, jag kommer få gå över tiden. På måndag den 15/7 är de lägeskoll, med 98% chans till igångsättning. Troligtvis med ballong. Men de är 2 dagar för mycket, jag vet att jag kommer sitta ute och bolma utav bara fan, och de är inte bra nej jag vet men jag vet att jag kommer sitta där.

Än så länge har jag hållit mig i 101 dagar från Nikotin, men de är bra nära att jag ramlar dit, de luktar så underbart gott när någon blossar.. Men jag håller mig till lördag, sen kommer de inte gå längre. Tror jag inte, men ska aldrig säga aldrig!

Tycker iaf den där dumma livmodertappen kan utplånas, den är mjuk och det är öppet 1 cm.. Så försvinn och öppna upp dig och ge mig smärta utan dess like. Slemproppen har lossnat iaf, men den kan ju återbildas, jag föder inte denna veckan, de är jag säker på.

Så på lördag isolerar jag mig för alla telefonsamtal 😉
Har de hänt något? Nej.
Känner du inget alls? Nej inte något alls.
Har du inte fått ännu? Nej, då hade du garanterat hört något.
Klarar mig utan frågor. Hör av mig när de är klart ist, så tack för kaffet men kyss mig i arslet!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.