Intensiva jobb veckor

Japp nu börjar dom 🙂 jobbar hela jul och hela nyår 🙂 skönt att slippa gnabb om jul som de va förra året, detta år har jag inte planerat ett smack, Michael har planer för han och Amanda, jag jobbar 😉

Har sovit bort i stort sett hela dagen, pressade mig vaken hela natten och sov bort dagen, så är jag inte så trött i natt när jag jobbar 🙂

I morgon når jag vecka 10 i graviditeten, jag ignorerar fortfarande att jag är gravid, vågar inte hoppas, vågar inte känna glädje, för jag vet, att drömmar och framtids planer kan krossas på 3 sekunder.. Vi har fortfarande inte berättat för någon, vet inte om vi ska berätta eller avvakta?

Nu inväntar jag mina älsklingar, min solstråle och min stora kärlek ❤ vi hörs // Mrs Dark

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.