Den där värmen..

Som sprider sig i kroppen när någon gör en så liten grej för oss känns så bra.

Fick ett mms innan med ett kort på graven och en krans som var ditlagd. Det värmde, folk minns, folk kommer ihåg, dom finns med er också, och de är just det som värmer våra hjärtan.

 

Vilka då? kanske någon undrar. Fågeln och Fjärilen säger jag då!  Vadå fågeln och fjärilen? Ja varför kallar jag dom det? Jo bloggen är hemlig, thats why!

Fågeln och Fjärilen, det vill säga  ***** & ***** är våra små änglar som försvann innan vi knappt hunnit säga hej. I Mrs och Mr Dark lämnade dom ett stort sår, men de har läkt lite i taget, men inte helt för det går inte. Men vet ni? man kan leva med ett stort hål i hjärtat. Hur orkar man det? Jag vet inte, men jag har klarat mig 3½ år nu!

 

// Mrs Dark

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.