BVC/läkarbesök

Det stod i agendan idag, läkarbesök på BVC. Matilda fick en ok stämpel, även på de knakande knät. Eller vi ska ha koll om hon får ont men de är troligtvis bara brosk som knakar varje gång man rör benet. Och så fick BVC tanten höra att hon ligger bra på kurvan, hon klagade sist att hon går upp för fort, men läkaren tyckte kurvan var exemplarisk, en bastant och stadig liten tjej.

Jaha, vad har mer hänt? Jo Amanda har gjort EEG, får svar nästa vecka. Tar 2 veckor men nu har en gått.

Det är inga större förändringar till det bättre med henne :-/ hon är vinglig, seg, trött och svår att få kontakt med ibland, typ apatisk!

Amandas svar på det är, jag hör vad ni säger men hjärnan vill tänka för länge för att svara..

I skolan går de väl sådär, hon vill aldrig gå dit på morgonen men på eftermiddagen när hon ska hämtas längtar hon till nästa dag, var en incident för 2 veckor sen som gjorde henne lite mer osäker, en tjej i klassen hade vart lite elak och retat henne och så låste hon in sig på toa och kom inte ut.

Idag fick hon busskort, ehh va ska hon med de till? Man åker ju gratis tills man är 7 år 😉 jaja..

Nej nu ska jag diska för HAND, min älskade diskmaskin beslutade att ge upp i tårar igår, men eftersom min underbara Michael är en mästare på att fixa saker är felet hittat och ny slang är vad som behövs, sen lever den igen 😀

Ha de hej hej

20130916-144857.jpg

20130916-144934.jpg

20130916-144948.jpg

20130916-145029.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.