50 nyanser av honom

Vilken bok, har abstinens efter nästa del 😉 Haha gick snabbt att läsa ut den. Jag som inte brukar fastna i böcker fastnade direkt.

Har börjat göra minnessidan till tvillingarna, blir inte riktigt som jag vill ha den, men helt klart bättre än inget alls, när tid finnes kommer bilder och tiden under graviditeten snart upp, förlossningsberättelse, tiden efter deras bortgång, Kevins tid på neonatal m.m. Allt ska samlas på ett ställe, men de tar sin tid att få in allt där. De är ju en hel del.

På tal om något helt annat så har vi i dagen läge kommit en vecka framåt till i graviditeten. V 32, 8 veckor kvar, 2 månader, hjälp! hur ska jag hinna allt? Lilltösen skrämde iaf upp sin mamma i fredags hos barnmorskan, ja barnmorskan med för den delen. Hjärtljuden var skyhöga, 205!! Så jag fick vänta 1 timme och göra nya mätningar men hon låg högt, sen gick jag runt och runt och runt, och då blev de lugnt igen * tacka fan för det, mitt hjärta var i halsen* Morgongympa gärna, men inte för länge, Barnmorskan var påväg att skicka mig på ctg för och se hur hon mådde.  Men allt var ju fint, hon ligger lite över medelkurvan, jag har nu nått min inskrivningsvikt, så nu börjar de läggas på kilo kan jag tänka mig. Järnvärdet skulle kollas av bm då jag inte äter mina järntabletter så skulle hon minsann visa hur dumt de är, Tjii fick hon, de va helt normal 😉 och blodtrycket har nog aldrig varit så bra på mig som de är nu under graviditeten 🙂 de känns bra. Fick iaf förklarat varför jag får andnöd och hjärtklappning, hon ligger på tvären så högt upp så hon täpper igen mina artärer till lungorna så hjärtat gör en rusning och pumpar blodet fortare så jag får mitt syre och då upplever jag andnöd. Ska iaf hjälpa att ligga på vänster sida av någon konstig anledning.

 

nej nu ska jag mysa med mina fina en stund <3

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på 50 nyanser av honom

  1. Maria skriver:

    Hehe visst är böckerna bra!! 🙂 läst serien tre gånger haha

    • Mrs Dark skriver:

      Haha ja, andra boken har jag inte släppt sen den anlände vid 16 😉 bara halva kvar..

Kommentarer är stängda.