Spöket talar…

Ja idag ska spöket som är hittat i skogen tala (Mrs Dark)

Jag har en ganska så ansträngd relation till min sambos mamma. Sen dag 1 har det varit så. Hon bestämde sig för att inte gilla mig och de har hon hållt fast vid (bortsett från lite falska hårda pussar och kramar då och då). Jag har gett de chans efter chans, men de blir alltid hugg bakom ryggen ändå.

Därför har jag sagt upp kontakten med henne. Även med en syster till sambon. Hon är lika hatisk som svärmor. Ni vet mammas lilla hund som gör och tycker precis likadant, extra mamman i familjen.. Tillbaka till saken, jo jag har sagt upp kontakten med dom båda, men dom saknar mig ändå, för dom kan inte släppa mig för dom skriver om mig då och då, mest tycka synd om dom inlägg men dom nämner mig!! :-O Alltså MÅSTE dom sakna mig!! Jag känner mig hedrad över detta, men jag får tyvärr meddela att jag inte känner att jag saknar er, ni vet sen ni försvann så har hela vardagen blivit så ljus. Har man ohyra så sanerar man, man kan inte leva med ohyra runt sig! Jag har sanerat!!!

Jag läste förresten idag ett blogginlägg som är så sant, om bloggar på nätet. Och det roligaste av allt var att det handlade om just sådana bloggar som ohyran har. Det handlade även att man ska våga stå för det man skriver, säger och gör på en blogg, annars kan man hålla sig till en vanlig dagbok. Och det mina vänner stämmer så jävla bra.

 

Jag känner att jag också vill försvara mig gällande 1 punkt: Att jag inte låter dottern få träffa farmodern.

Skitsnack, du är välkommen, men med allt du sagt så förstår jag att du skäms och inte vågar, men skyll inte det på mig. Min dotter får träffa dig hur mycket hon vill, jag hindrar inte henne, men hon är 5 år, hon kan inte åka själv!!

Nu tackar jag för mig // Mrs Dark

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.