Nu vill jag inte

Va gravid längre, fy fan rent ut sagt! Jag sover knappt på nätterna, jag river sönder hela benen och fötterna. Det kliar så jag blir tokig!

Sen sover jag bort dagarna av ren utmattning ist. De här är nog den mest påfrestande graviditeten, Amandas var ingenting mot denna, tvillingarna var bara psykiskt påfrestande, men den här är psykiskt och fysiskt jävla påfrestande! I morgon är de BM, ska vi ta upp den där klådan så de inte är graviditets klåda som alla tjatar om att de kan va. De vore ju verkligen toppen om man åker på det också.. De räcker liksom inte med psykisk nerbrytning av oro, rädsla och förtvivlan, och foglossning, ryggont, sovande händer, bortdomnat ben, sönderkliade ben pga av klåda.. Nej ge hit lite till, de är ju så underbart att vara gravid, njut! Jajamen, jag njuter för fullt *ironisk*

Nu ska klagande kossan försöka få på sig byxor, de är en utmaning när man knappt kan lyfta på benen 😉

Men vi hörs tjingeling!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.